Armaere Gerechtsdeurwaarders en Stalman Deurwaarders gaan verder onder de naam Armaere Gerechtsdeurwaarders. Voor beide bedrijven is deze fusie een stap die past bij de ambitie om te groeien en verder te professionaliseren. Met de fusie bundelen we de uitgebreide kennis en ervaring die in beide organisaties aanwezig is en zorgen we ervoor dat we al onze klanten nog beter, landelijk van dienst kunnen zijn. Steeds meer klanten zijn namelijk op zoek naar één deurwaarderskantoor die dienstverlening kan bieden in het hele land. Omdat zowel Armaere als Stalman werkt met een team van eigen deurwaarders kunnen wij door samen te werken deze landelijke dekking nog makkelijker bieden. Zonder dat we onze regionale bekendheid verliezen. Door de fusie zijn wij regionaal aanwezig in de Randstad, het zuiden en het oosten van het land. Hierdoor zitten wij dicht bij een groot deel van onze klanten.

 

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk om deze fusie door te voeren in onze bedrijfsvoering. Na de zomer zullen ook veranderingen zichtbaar worden in onze externe communicatie. Deze veranderingen zult u stap voor stap overal gaan terugzien, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe website. Zodra deze gereed is, zullen wij die vol trots aan u presenteren. Vanaf dat moment zullen we ook alleen nog maar communiceren als Armaere Gerechtsdeurwaarders.

 

Naast deze veranderingen in de communicatie, verandert er voor u zo min mogelijk. En als er iets verandert, zal dat vooral ten goede zijn. U profiteert zoals gezegd van onze landelijke dienstverlening, maar ook van nog meer specialistische kennis en ervaring die u ter beschikking staat. Het is ons doel het beste van beide deurwaarderskantoren samen te brengen.

 

We kunnen ons voorstellen dat er na dit bericht bij u vragen ontstaan. Die beantwoorden wij graag. Aarzel niet contact op te nemen met uw vaste contactpersoon.

 

Namens Armaere Gerechtsdeurwaarders:

Ivio Damming

Johnny Backers

Roy Elburg

Bram Ferwerda

 

Namens Stalman Deurwaarders:

Marcel Stalman

Anne Nijssen