Armaere is gestart

Na ruim een jaar voorbereiding is het grote moment dan eindelijk daar, wij zijn gestart in Apeldoorn.

pandarmaereNa ruim vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, advocatuur en deurwaardersbranche hebben wij, ongeveer een jaar geleden, met z’n vieren besloten een eigen gerechtsdeurwaarderskantoor te starten in Apeldoorn. In de loop van de jaren hebben wij door ervaring steeds meer juridische expertise opgebouwd op het gebied van incasso, procesrecht, beslag- en executierecht, huurrecht en verbintenissenrecht.
In deze periode hebben wij een eigen visie ontwikkeld met betrekking tot de kunst (want dat is het!) van het incasseren. Daarbij leggen wij de lat op een kwalitatief hoog niveau.
Om deze visie tot verdere ontwikkeling te kunnen brengen, is het plan ontstaan om samen ons eigen bedrijf te starten. Inmiddels is Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders een feit!

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is een landelijk werkend incassobureau en deurwaarderskantoor, gevestigd in Apeldoorn, met accent op de juridische (proces)praktijk. Armaere richt zich op bedrijven en organisaties in heel Nederland. Het incasseren van geldvorderingen en het voeren van gerechtelijke procedures is de  specialiteit van Armaere. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van Armaere houden daarbij rekening met de wensen van onze klanten.

Voor ons vieren geldt dat wij met plezier en vol uitdaging kijken naar de toekomst, trots op onze eigen onderneming.
Onze onderneming, onze visie, passie en deskundigheid.

Anderen beloven … Wij maken het waar