Beslag leggen

Wij leggen vonnissen en andere executoriale titels ten uitvoer. Onze specialisten maken door hun jarenlange ervaring het verschil. Door het leggen van beslagen incasseren wij vorderingen en helpen wij de rechthebbende om hetgeen te krijgen waar ze recht op hebben.

Armaere Gerechtsdeurwaarders heeft een eigen unieke werkwijze. Door deze unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat er goede resultaten worden behaald en dat onze klanten tevreden zijn.

Alvorens we beslag leggen, wordt het vonnis betekend. Dit betekent dat één van onze gerechtsdeurwaarders bij de debiteur langsgaat en de inhoud van het vonnis kenbaar maakt. Daarnaast doen wij bevel om de uitstaande vordering te betalen.

Indien niet aan voornoemd bevel wordt gedaan leggen wij beslag. Dit kunnen wij onder andere doen Op:

  • Inkomsten
  • Bankrekeningen
  • Onroerende zaken
  • Roerende zaken.

Onze specialisten incasseren actief de uitstaande vordering. Door continu in contact te blijven met de debiteur kunnen wij een goede inschatting maken van de verhaalbaarheid van de vordering.

Vanuit onze vestigingen bedienen onze gerechtsdeurwaarder heel Nederland. Hierdoor kunnen onze klanten één gerechtsdeurwaarderskantoor gebruiken om opdrachten in heel Nederland uit te laten voeren met een hoogwaardige kwaliteit en goede resultaten.