Advocaten

U heeft als advocaat een deurwaarder nodig om dagvaardingen te laten betekenen en beslagen te leggen. Ons deurwaarderskantoor werkt in heel Nederland. Hierdoor kunt u bij ons voor alle ambtshandelingen terecht.

Wij zijn een nichekantoor, dat enkel werkt voor advocaten en incassobureaus. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis en weten wij wat onze klanten van ons verwachten.

Ons kantoor heeft ook veel ervaring met het leggen van complexe beslagen en de uitwinning ervan.

Als advocaat is een goede samenwerking met een deurwaarder van essentieel belang. De kwaliteit van de deurwaarder straalt af op uw klanten. Naast het uitvoeren van ambtshandelingen kunnen wij u ook adviseren op het gebied van burgerlijk procesrecht en beslag-en executierecht. Wij zijn de sparringspartner voor advocaten.

Ons nichekantoor heeft veel kennis is huis en wij leiden intern onze medewerkers op tot specialisten voor advocaten. Onze medewerkers zijn specialist op het gebied van burgerlijk procesrecht en beslag- en executierecht.

Sparringspartner voor advocaten

Ook voor spoedexploten bent u bij ons aan het juiste adres. Als deurwaarderskantoor dat voor advocaten werkt zijn wij gewend aan spoedopdrachten en onze organisatie is hiervoor ingericht.

Wij staan altijd voor u klaar.

Ons kantoor verricht ook de spoedopdrachten in heel Nederland. Door gebruik te maken van ons deurwaarderskantoor hoeft u zich geen zorgen te maken of stukken op tijd worden betekend. Ook over de kwaliteit hoeft u zich niet te bekommeren.

U kunt direct contact met ons opnemen.

Advocaten

Armaere Gerechtsdeurwaarders is het nichekantoor voor advocaten

Mail ons

deurwaarder