• gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarder voor Incassobureaus

Incassobureaus zijn gebaat bij een goede samenwerking met een deurwaarder, omdat de kwaliteit van de deurwaarder op u afstraalt. Wij zijn een nichekantoor dat alleen voor advocaten en incassobureaus werkt. Door onze expertise in het beslag- en executierechten kunnen wij voor u effectieve executietrajecten in gang zetten.

Ons deurwaarderskantoor werkt in heel Nederland voor u. Hierdoor brengen wij snel dagvaardingen voor u uit. Ook beslagen worden snel voor u gelegd. Ook buiten Nederland kunnen wij dagvaardingen voor u betekenen.

Bij ons kunnen incassobureaus 24/7 online de stand van zaken zien in de dossiers, waardoor  u altijd op de hoogte bent.

Executie van vonnissen

Wij leggen effectief beslag en incasseren vordering snel in het gerechtelijke traject. Hier ligt onze meerwaarde. Ook dragen wij de gelden die wij incasseren zo snel mogelijk aan u af.

Ons kantoor ziet de relatie tussen u, als incassobureau en ons als een echte samenwerking. Korte lijnen, informele communicatie en een strakke uitvoering. Hierdoor behalen we samen resultaat.

Proceshandelingen

Voert u als incassobureau zelf geen gerechtelijke procedures? Dan doen onze juristen dit graag voor u.

De juristen die bij Armaere werken zijn procesjuristen pur sang. Zij hebben jarenlang ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures op het gebied van contractenrecht, huurrecht, faillissementsrecht en beslag- en executierecht. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op de kwaliteit.

Wij stellen de dagvaarding voor u op, stellen conclusies en akten voor u op en staan u en uw klant bij, bij comparities. Hiermee helpen wij u succesvol te zijn.

Online inzage

Onze klanten hebben de mogelijkheid om online de voortgang van hun dossiers te volgen. Hierdoor kunt u de vragen van uw klanten direct beantwoorden en wordt het inzichtelijke welke handelingen wij voor u hebben verricht.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze dienstverlening.

Mail ons

deurwaarder