• gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarder voor Incassobureaus

Armaere Gerechtsdeurwaarders werkt voor incassobureaus. Door actieve communicatie en de inzet van ervaren specialisten maken wij het verschil.

Dagvaardingen uitbrengen

Onze gerechtsdeurwaarders brengen dagvaardingen uit in heel Nederland. De dagvaardingen worden door specialisten gecontroleerd op de formaliteiten en wij geven, indien nodig advies over de formulering van de eis.

Alvorens wij de dagvaarding uitbrengen raadplegen wij het Digitaal Beslagregister (DBR). In dit register staan de door gerechtsdeurwaarders gelegde periodieke beslagen ten laste van natuurlijke personen geregistreerd. Wij brengen u desgewenst op de hoogte van de actuele situatie en geven u advies omtrent de verhaalbaarheid.

U kunt ons ook inschakelen voor de rolmachtiging. Wij zorgen ervoor dat u actief op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van de gerechtelijke procedure en voor het tijdig aanbrengen van de dagvaardingen.

Executie van vonnissen

Armaere gerechtsdeurwaarders legt executoriale titels ten uitvoer. Elke zaak is uniek en vereist maatwerk. Wij leveren dat. Wij zijn zowel gespecialiseerd in Business to Consumer als Business tot Business.

Alvorens wij beslag leggen zal de executoriale titel eerste worden betekend. Hierbij wordt bevel gedaan om binnen een bepaalde termijn (veelal twee dagen) de vordering te voldoen.

Nadat de beveltermijn is verstreken zullen wij gericht beslagen leggen om de vordering zo snel mogelijk te incasseren

Proceshandelingen

Voert u als incassobureau zelf geen gerechtelijke procedures? Onze juristen voeren deze graag voor u.

De juristen die bij Armaere werken zijn procesjuristen pur sang. Zij hebben jarenlang ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures op het gebied van contractenrecht, huurrecht, faillissementsrecht en beslag- en executierecht.

Wij stellen de dagvaarding voor u op, stellen conclusies en akten voor u op en staan u en uw klant bij, bij comparities.

Online inzage

Onze klanten hebben de mogelijkheid om online de voortgang van hun dossiers te volgen. Hierdoor kunt u de vragen van uw klanten direct beantwoorden en wordt het inzichtelijke welke handelingen wij voor u hebben verricht.