Wanneer u op zoek bent naar een deurwaarder bent u bij ons op het juiste adres. Indien u een dagvaardingen wilt laten betekenen of een beslag wil laten leggen kunnen wij u helpen. Onze gerechtsdeurwaarders staan in heel Nederland voor u klaar.

Waarvoor heeft u een deurwaarder nodig?

Heeft u een deurwaarder nodig om een dagvaarding uit te brengen? Dat kunnen wij voor u faciliteren. Wij brengen dagvaardingen uit in heel Nederland en kunnen ook buiten Nederland ervoor zorgen dat uw dagvaarding wordt betekend.

Wij controleren de dagvaarding op formaliteiten. Heeft u de juiste aanzeggingen in de dagvaarding gezet en de juiste zittingsdatum? Ook lezen wij mee met de geformuleerde eis. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat u een vonnis heeft dat u ook daadwerkelijk tenuitvoer kan leggen.

Indien u beslag wilt laten leggen kunt u ook een deurwaarder inschakelen. De deurwaarder heeft het monopolie op het leggen van beslagen (www.kbvg.nl). Wij kunnen beslag voor u leggen op bijvoorbeeld: loon, bankrekeningen, woningen, bedrijfspanden en auto’s. Wij kunnen ook bijzondere beslagen voor u leggen, op bijvoorbeeld domeinnamen, schepen en crypto currency.

deurwaarder

Wij onderscheiden ons als deurwaarder

Waarom zou u voor ons kiezen?

In tegenstelling tot veel andere deurwaarderskantoren werken wij zelf door heel Nederland. Doordat wij dit zelf doen kunnen wij uw opdracht snel uitvoeren, zonder tussenkomst van andere deurwaarders.

Onze communicatie is goed en wij zijn altijd bereikbaar. Hierdoor bent u ten alle tijden op de hoogte van de stand van zaken van uw opdracht.

De specialisten die bij ons werken hebben jun juridische kennis up-to-date. Hierdoor kunnen zij u van advies voorzien en meedenken met de uit te voeren opdracht.

Spoedexploot

Indien u een deurwaarder op het laatste moment nodig bent, staan wij voor u klaar. Wij zijn flexibel en zorgen ervoor dat spoedopdrachten op tijd worden uitgevoerd. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Contact

 

Mail ons