Een deurwaarder inschakelen is noodzakelijk wanneer u een dagvaarding wilt uit laten brengen of beslag wilt leggen. Om een keuze te maken voor een deurwaarder die het beste bij u past is het verstandig om u te verdiepen in de wettelijke mogelijkheden die een deurwaarder heeft en informatie op te vragen bij meerdere deurwaarderskantoren.

Deurwaarder inschakelen in Nederland

De deurwaarder heeft in Nederland een monopolipositie met betrekking tot het betekenen van dagvaardingen en het ten uitvoer leggen van vonnissen. Dit is voor u belangrijk om te weten, aangezien ook andere partijen zich onterecht profileren als een partij die deze handelingen mag verrichten.

U wilt een deurwaarder inschakelen, waarin u vertrouwen heeft en kwaliteit levert. Wanneer u belt met een deurwaarderskantoor moet de medewerker de vraag direct kunnen beantwoorden.

Ons gerechtsdeurwaarderskantoor is gespecialiseerd in dienstverlening voor advocaten en incassobureaus. Wij helpen advocaten en incassobureaus om succesvol te zijn in hun dienstverlening. Als verlengstuk sluit onze dienstverlening naadloos aan bij dat van onze klanten. Het is een echte samenwerking.

deurwaarder inschakelen

Dagvaarding betekenen

Als u een dagvaarding wilt laten betekenen kunnen wij u helpen. Onze deurwaarders betekenen dagvaardingen in heel Nederland. Voordat de dagvaarding wordt uitgebracht, wordt eerst door één van onze specialisten gecontroleerd om de dagvaarding aan de formele vereisten voldoet. Daarnaast helpen wij u ook bij het formuleren van de eis. Indien u de eis niet goed formuleerd, kan het zijn dat de rechtbank een vonnis toewijst, dat niet ten uitvoer te leggen is. Dan heeft u de procedure voor niets opgestart.

Ook buiten Nederland kunnen wij voor u een dagvaarding laten betekenen. Wij onderhouden voor u de contacten met de deurwaarder of andere partij, die de dagvaarding moet betekenen. Ook houden wij de termijnen voor u strak in de gaten.

Beslag leggen

Nadat de rechter uitspraak heeft gedaan voor u kunnen wij het vonnis betekenen. Vervolgens kunnen wij beslag voor u leggen. Dit doen wij om de vordering te incasseren. Wij kunnen verschillende beslagen voor u leggen, bijvoorbeeld: loonbeslag, beslag op bankrekeningen en beslag op een woning. Wij proberen altijd op de meest efficiënte wijze te incasseren, zodat u snel uw geld heeft.

Contact

Mail ons