Deurwaarder Zwolle

Deurwaarder nodig in Zwolle?

Heeft u een deurwaarder nodig in Zwolle? Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders betekent dagvaardingen, legt beslagen en verzorgt ontruimingen in Zwolle en omgeving.

Armaere verricht ambtshandelingen voor juridisch dienstverleners, advocaten en incassobureaus door het hele land. Daarnaast is onze ambtelijke praktijk een verlengstuk voor onze commerciële incassopraktijk.

Onze deurwaarders, incassospecialisten en juristen staan ook buiten kantooruren voor u klaar.

In Zwolle een dagvaarding of vonnis betekenen

De deurwaarders van Armaere werken door het hele land en kunnen voor u snel een dagvaarding of vonnis betekenen en beslagen leggen.

Hierin onderscheidt Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders zich van veel andere deurwaarderskantoren. Waar het bij veel van onze concurrenten een week tot twee duurt voordat een exploot is uitgebracht, brengen wij exploten binnen enkele dagen uit. Voor spoedexploten geldt: voor 21.00 uur aangeleverd, de volgende dag uitgebracht.

Spoedexploten

Wij verzorgen spoedexploten in Zwolle en omgeving. Indien u uw opdracht voor 21.00 uur aan ons verstrekt zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag wordt uitgebracht. Hierbij dragen wij zorg voor de kwaliteit en dat het exploot tijdig wordt betekend.

Deurwaarder voor het leggen van beslagen

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders incasseert, nadat een executoriale titel is verkregen, vorderingen middels het leggen van beslagen.

Voorbeelden van beslagen die Armaere legt zijn:

Loonbeslag;

Bankbeslag;

Beslag op onroerende zaken;

Beslag op roerende zaken.

De beslagen worden opgemaakt op ons kantoor in Apeldoorn en worden door het gehele land gelegd door onze deurwaarders.

Deurwaarder voor executieveilingen en ontruimingen

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij executieveilingen en ontruimingen. Armaere verzorgt dit niet alleen in Zwolle maar door heel Nederland. Hierbij moet u denken aan veilingen van roerende zaken en het ontruimen van verhuurde woningen.

Contact

Indien u een deurwaarder zoekt in Zwolle bent u bij Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders aan het goede adres.

Wilt u meer informatie of uw vordering direct uit handen geven?

Bel ons op 055 201 8882 of mail naar opdrachtgevers@armaere.nl

www.armaere.nl

Armaere