Gerechtelijke procedures

Naast onze ambtelijke dienstverlening verzorgen wij gerechtelijke procedures. Dit doen wij op het gebied van:

  • Verbintenissenrecht
  • Huurrecht
  • Financieringen
  • Beslag- en executierecht

Onze juristen zijn gespecialiseerd op voornoemde gebieden en hebben hier jarenlang ervaring in.

Verbintenissenrecht

Een groot deel van de gerechtelijke procedures die wij voeren staat het verbintenissenrecht centraal. Het gaat veelal om onbetaalde rekeningen.

De vragen die centraal staan heeft vaak betrekking op de inhoud van contracten en algemene voorwaarden en de wijze waarop algemene voorwaarden ter hand zijn gesteld.

Huurrecht

Voor onze klanten die woningen of bedrijfsruimten verhuren voeren wij gerechtelijke procedures waarin het huurrecht centraal staat.

Vragen die hier centraal staan hebben betrekking op onderhuur, gebreken en de inhoud van de huurovereenkomsten.

Financieringen

Onze juristen procederen op het gebied van financieringsovereenkomsten voor zowel banken en financieringsmaatschappijen die zakelijke- als consumptieve kredieten verstrekken. Naast de reguliere verbintenisrechtelijke aspecten staan hier ook meer bijzondere regelgeving ter zake financieringen centraal.

Beslag- en executierecht

Als gerechtsdeurwaarderskantoor hebben wij continu te maken met beslag- en executierecht. Hierom hebben onze juristen en onze gerechtsdeurwaarders kennis en ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures op het gebied van beslag- en executierecht, alsmede het adviseren hierin