U bent op zoek naar een gerechtsdeurwaarder. Om deze zoektocht eenvoudig te houden kunt u op deze pagina informatie vinden over de gerechtsdeurwaarder en haar toegevoegde waarde. Wij kunnen u helpen met het betekenen van een dagvaarding en het leggen van beslagen. Niet alle gerechtsdeurwaarders werken op dezelfde wijze en passen bij u, als opdrachtgever.

Wat doet de gerechtsdeurwaarder?

De gerechtsdeurwaarder heeft in Nederland een monopolie op het uitbrengen van dagvaardingen en het leggen van beslagen (www.kbvg.nl). De gerechtsdeurwaarder kan u helpen met het incasseren van uw vordering in het gerechtelijke traject.

Een goede deurwaarder onderscheidt zich door op uw behoefte in te spelen. Hoe vaak wilt u op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken van uw opdracht? Wilt u kunnen sparren met de deurwaarder of slechts een gerechtsdeurwaarder als uitvoerende partij gebruiken?

Dagvaardingen uitbrengen

De gerechtsdeurwaarder kan voor u dagvaardingen uitbrengen. Wij controleren de formaliteiten en lezen mee met de geformuleerde eis. Doordat wij specialisten in dienst hebben die expert zijn in het burgelijk procesrecht en het beslag-en executierecht kunnen wij u van goed advies voorzien, zodat u optimaal strategie kan kiezen.

Wanneer wij een opdracht krijgen om een dagvaarding uit te brengen kunnen wij voor u achterhalen waar de gedaagde woont of is gevestigd. Hierdoor weet u dat de dagvaarding op het juiste adres wordt betekend.

Ook doen wij onderzoek voor u in het Digitaal Beslag Register (DBR). Hier kunnen wij uit achterhalen of er reeds derdenbeslagen zijn gelegd en of de vordering die u op de gedaagde heeft ook geïncasseerd kan worden.

gerechtsdeurwaarder

Beslagen leggen

Voor u kunnen wij beslagen leggen om de vordering die u heeft op uw wederpartij te incasseren. Voorafgaand aan het leggen van beslagen zullen wij het vonnis betekenen. Dit betekent dat wij het vonnis en de inhoud hiervan kenbaar maken aan de wederpartij.

Nadat wij het vonnis hebben betekend, doen wij verhaalsonderzoek. Wij onderzoeken op welke vermogensbestandelen de deurwaarder beslag kan leggen.

Vervolgens kunnen wij voor u onder andere beslag leggen op het loon, woningen, aandelen, vorderingen op opdrachtgevers etc.

Onderscheidend als deurwaarder

Wij zijn onderscheidend als deurwaarder. Dit zijn wij omdat wij echt werken voor u, onze klant. Wij communiceren goed en handelen snel. Wij zijn een sparringspartner en zijn flexibel

Contact

Mail ons