Gerechtsdeurwaarder Apeldoorn inschakelen

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is het gerechtsdeurwaarderskantoor voor advocaten, incassobureaus en andere juridisch dienstverleners.

Wij brengen dagvaardingen uit, betekenen executoriale titels en leggen beslagen in heel Nederland. Onze specialisten en deurwaarders letten op de vereiste formaliteiten en zorgen ervoor dat uw opdrachten snel worden uitgevoerd.

Onder ons motto “Anderen beloven… Wij maken het waar” onderscheiden wij ons in kwaliteit, snelheid en heldere tarieven.

Werkwijze

De werkwijze van een gerechtsdeurwaarder is bepalend voor de kwaliteit en klanttevredenheid.

Wanneer u een opdracht aan ons uit handen geeft ontvangt u dezelfde dag de ontvangstbevestiging. Eén van onze specialisten maakt het exploot op en controleert zorgvuldig of de formaliteiten in acht zijn genomen.

Hierna brengt de gerechtsdeurwaarder het exploot uit. Vervolgens ontvangt u op de dag dat het exploot is uitgebracht een kopie per e-mail. Het origineel zenden wij u per post toe.

Executietrajecten

Veel van onze vaste klanten besteden het executietraject geheel aan ons uit. Onze specialisten zijn creatief in het leggen van beslagen en incasseren vorderingen die veel van onze concurrenten niet kunnen incasseren. Door deze creatieve aanpak zorgen wij ervoor dat uw opdrachtgever tevreden is.

U krijgt een inlog voor ons online klantportaal, zodat u uw zaken kunt volgen.

Armaere werkt op basis van scherpe tarieven. Ons kantoor zorgt ervoor dat u van tevoren weet waar u aan toe bent, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Onze deurwaarders werken in heel Nederland. Wij beperken ons niet tot de regio Apeldoorn.

Contact

Gerechtsdeurwaarder Apeldoorn inschakelen? Bel ons op 055 201 8882 of mail naar info@armaere.nl