Armaere Gerechtsdeurwaarders, dé gerechtsdeurwaarder voor Beemster

Armaere is dé gerechtsdeurwaarder voor Beemster. Wij verrichten ambtshandelingen en verzorgen executietrajecten voor advocaten, juridisch dienstverleners en incassobureaus. Onze specialisten staan voor u klaar.

Armaere Gerechtsdeurwaarders betekent dagvaardingen en vonnissen, legt beslagen en verzorgt executieveilingen en ontruimingen door het hele land.

Gerechtsdeurwaarder voor het betekenen van dagvaardingen en vonnissen

De gerechtsdeurwaarder is de enige persoon in Nederland die dagvaardingen en vonnissen mag betekenen, beslagen mag leggen en ontruimingen mag verzorgen.

De gerechtsdeurwaarders van Armaere betekenen dagvaardingen en vonnissen door het gehele land. Deze exploten worden op ons kantoor opgemaakt. Kwaliteit is hierbij van belang. Onze medewerkers hebben allen een juridische achtergrond en zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van burgerlijk procesrecht, beslagrecht en executierecht.

Gerechtsdeurwaarder voor spoedexploten in Beemster

Ons kantoor brengt spoedexploten uit voor advocaten, juridisch dienstverleners en incassobureaus. Indien u uw exploot voor 21.00 uur wordt aangeleverd, zal een van onze deurwaarders deze dit exploot de volgende dag uitbrengen.

Gerechtsdeurwaarder voor het leggen van beslagen

Armaere Gerechtsdeurwaarders incasseert, nadat een executoriale titel is verkregen, vorderingen middels het leggen van beslagen.

Voorbeelden van beslagen die Armaere legt zijn:

Loonbeslag;

Bankbeslag;

Beslag op onroerende zaken;

Beslag op roerende zaken.

De beslagen worden opgemaakt op ons kantoor en worden door het gehele land gelegd door onze deurwaarders.

Gerechtsdeurwaarder voor executieveilingen en ontruimingen

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij executieveilingen en ontruimingen. Armaere verzorgt dit niet alleen in haar vestigingsplaatsen Den Bosch en Apeldoorn, maar door heel Nederland. Hierbij moet u denken aan veilingen van roerende zaken en het ontruimen van verhuurde woningen.

Contact

Indien u een deurwaarder zoekt voor Beemster bent u bij Armaere Gerechtsdeurwaarders aan het goede adres.

Wilt u meer informatie of uw vordering direct uit handen geven?

Bel ons op 085 – 4855 950 of mail naar info@armaere.nl

www.armaere.nl