Gerechtsdeurwaarder Deventer

Armaere Gerechtsdeurwaarders is het gerechtsdeurwaarderskantoor nabij Deventer voor het uitbrengen van dagvaardingen, betekenen van uitspraken en het leggen van beslagen. Onze specialisten en gerechtsdeurwaarders zorgen ervoor dat uw dagvaardingen tijdig worden uitgebracht en dat executietrajecten snel en zorgvuldig worden uitgevoerd.

Onze ambtelijke praktijk is één van de beste in Nederland. De specialisten van Armaere letten goed of de juiste formaliteiten in acht zijn genomen en zijn creatief in het leggen van beslagen. Wij zijn de sparringspartner op het gebied van burgerlijk procesrecht en beslag- en executietrecht voor de advocatuur en incassobureaus.

Door onze jarenlange ervaring in de (incasso)advocatuur, deurwaardersbranche en het bankwezen weten wij zowel als opdrachtgever van gerechtsdeurwaarders als in de hoedanigheid van deurwaarders wat advocaten en incassobureaus belangrijk vinden in een deurwaarderskantoor als partner.

Landelijke dekking

Ons kantoor heeft een landelijke dekking. Wij zorgen ervoor dat uw dagvaardingen en uitspraken in heel Nederland worden betekend en dat beslagen snel in heel Nederland worden gelegd. Voor de uithoeken van Nederland gebruiken wij, indien wij de ambtshandeling niet binnen drie dagen zelf kunnen verrichten gebruik van collega’s. De exploten worden op ons kantoor nabij Deventer opgemaakt zodat wij de kwaliteit waarborgen.

Spoedexploten

Armaere Gerechtsdeurwaarders brengt uw spoedexploten uit. Ook dit doen wij door heel Nederland. Door onze centrale ligging nabij Deventer kunnen wij uw spoedexploot snel in heel Nederland uitbrengen. Ook buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar. Neem contact met ons op voor de mobiele telefoonnummers van één van onze deurwaarders.

Contact gerechtsdeurwaarder Deventer

Wilt u meer informatie of uw opdracht direct uit handen geven? Bel ons op 055 201 8882 of mail naar info@armaere.nl