Gerechtsdeurwaarder Zwolle

Wilt u een gerechtsdeurwaarder nabij Zwolle inschakelen? Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is het gerechtsdeurwaarderskantoor nabij Zwolle voor het uitbrengen van dagvaardingen, het betekenen van executoriale titels en het leggen van beslagen.

Onze specialisten en deurwaarders staan u graag bij. Wij zijn de sparringspartner voor de advocatuur op het gebied van burgerlijk procesrecht en beslag- en executierecht. Door onze jarenlange ervaring in de (incasso) advocatuur en de deurwaardersbranche weten wij wat advocaten en incassobureaus van ons verwachten.

Werkwijze

De werkwijze voor het uitbrengen van dagvaardingen en het betekenen van executoriale titels gaat als volgt. Wanneer wij de opdracht van u ontvangen zenden wij u dezelfde dag een opdrachtbevestiging. Zo weet u dat uw opdracht in goede orde is ontvangen.

Vervolgens maken wij het exploot op en letten strikt op de formaliteiten, daarna brengt één van onze deurwaarders deze uit. De dag dat de deurwaarder de opdracht heeft uitgebracht ontvangt u een kopie van het uitgebrachte exploot, waarna dezelfde dag het origineel per post naar u wordt verzonden.

Door deze werkwijze zorgen wij voor een optimale communicatie naar onze opdrachtgevers en zorgen wij ervoor dat uw opdrachten snel worden uitgevoerd.

Spoedexploten

Armaere brengt voor u spoedexploten uit. Dit kan in Zwolle zijn, maar ook daarbuiten. Wij zijn buiten kantoortijden te bereiken, zodat u ook buiten de kantoortijden uw spoedexploten aan ons uit handen kunt geven.

Onze specialisten en deurwaarders zorgen ervoor dat uw opdracht wordt gecontroleerd op de formaliteiten, voordat uw opdracht wordt uitgevoerd.

Contact

Gerechtsdeurwaarder Zwolle nodig? Wilt u meer informatie of uw opdracht direct uit handen geven? Bel ons op 055 201 8882 of mail naar info@armaere.nl