Incasso Apeldoorn

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders in Apeldoorn

Armaere is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor in Apeldoorn. Wij verzorgen incasso’s voor bedrijven en particulieren door het hele land. De oorsprong van Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders ligt in Apeldoorn. Het kantoor is in Apeldoorn gevestigd en onze incassospecialisten, juristen en deurwaarders hebben veel kennis van de lokale markt.

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is de specialist voor minnelijke incasso, gerechtelijke procedures en executietrajecten, ook wel gerechtelijke incasso genoemd.

Wij stemmen het incassotraject met onze opdrachtgever af en leveren maatwerk.

Incasso in Apeldoorn

Armaere werkt op basis van No Cure No Pay. Dit betekent dat de kosten die wij voor een minnelijke incasso in rekening brengen, door uw debiteur betaald dienen te worden. Hierdoor kost uw minnelijke incasso u niets.

Onze incassospecialisten, juristen en deurwaarders in Apeldoorn kennen deze regionale markt goed en hierdoor kunnen wij voor u het beste resultaat behalen voor uw incasso.

Wij incasseren de vorderingen binnen de grenzen van de Nederlandse wet- en regelgeving.

Wet normering buitengerechtelijke incassokosten (WIK)

Op incasso’s van bedrijven op particulieren (B2C) is de WIK van toepassing. Deze wet is op 1 juli 2012 in werking getreden met als doel om consumenten te beschermen tegen onredelijke incassokosten.

Deze wet regelt hoe hoog de incassokosten maximaal mogen zijn. Onderstaand treft u een overzicht van de incassokosten die maximaal in rekening mogen worden gebracht.

Hoofdsom in zaak Incassokosten Bijzonderheid

 

€ 0 – € 2.500 15% Minimaal € 40
€ 2.501 – € 5.000 10%
€ 5.001 – € 10.000   5%
€ 10.001 – € 200.000   1%
Over het meerdere 0,5% Maximaal € 6.775

Voor incasso’s van bedrijven op bedrijven (B2B) is de WIK niet van toepassing. Voor deze incasso’s is van belang wat in de contracten en algemene voorwaarden is overeengekomen.

Contact

Wilt u meer informatie of uw incasso direct uit handen geven?

Bel met ons kantoor in Apeldoorn op 055 201 8882 of mail ons op info@armaere.nl

ww.armaere.nl

Armaere