Incassobureau inschakelen

Wilt u een incassobureau inschakelen om een vordering te incasseren? Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is het incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor, gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen voor bedrijven en particulieren. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn werken wij door heer Nederland.

Armaere werkt op basis van No Cure No Pay. Wij brengen onze kosten in rekening bij uw debiteur. Hierdoor kost een minnelijk incassotraject u niets.

Onze incassospecialisten, juristen en deurwaarders staan u bij voor het incasseren van uw vorderingen. Bij ons krijgt u een inlog voor ons online klantenportaal. Hierin kunt u uw vorderingen volgen en de actuele status zien.

Full service incassobureau

Ons kantoor is naast een incassobureau een gerechtsdeurwaarderskantoor. Doordat wij beide diensten aanbieden kunnen wij uw vordering van de sommatia tot en met het leggen van beslagen behandelen. Wij hebben incassospecialisten, juristen en deurwaarders in dienst die ervoor zorgen dat uw vorderingen wordt geïncasseerd.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn wij zeer succesvol in het incasseren van vorderingen, zowel in het minnelijke als  het gerechtelijke traject.

U krijgt een vast contactpersoon die u in het gehele incassotraject bijstaat en bereikbaar is voor vragen.

Maatwerk

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders biedt maatwerk aan. Wij passen onze werkwijze aan  op de wensen van uw onderneming en visie, zodat de reputatie van uw bedrijf gewaarborgd blijft. Door onze persoonlijke benadering en onze expertise incassren wij uw vordering snel.

Heeft u zelf reeds een incassotraject doorlopen en wilt u gelijk overgaan tot dagvaarden? Dat regelen wij voor u.

Contact

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlerning of ons incassobureau inschakelen? Bel ons op 055 201 8882 of mail naar info@armaere.nl