Vacature: toegevoegd-gerechtsdeurwaarder

deurwaarder

Vacature: toegevoegd-gerechtsdeurwaarder bij Armaere Gerechtsdeurwaarders

Werken bij het gerechtsdeurwaarderskantoor voor advocaten en incassobureaus, waarbij kennis en klantgerichtheid centraal staat!

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op ons deurwaardersteam. Wil je werken bij een ambitieus gerechtsdeurwaarderskantoor, dat zich focust op de ambtelijke praktijk? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

De werkzaamheden

Geen dag ziet er hetzelfde uit. Wij werken voor advocaten en incassobureaus. Dit betekent dat wij regelmatig spoedzaken hebben door heel Nederland. De collega’s op kantoor bereiden de exploten voor en jij gaat op pad om de dagvaardingen te betekenen en de beslagen te leggen.

Ook verzorgen wij ontruimingen en beslagen met behulp van politie en slotenmaker.

Als toegevoegd/kandidaat gerechtsdeurwaarder bij ons gerechtsdeurwaarderskantoor krijg je te maken met alle facetten van het deurwaardersvak.

Wat mag je verwachten

Je mag van ons verwachten dat je in een leuk team komt te werken. Samenwerken en kennis delen staat bij ons centraal. Daarnaast zijn er vier keer per jaar teamuitjes, inclusief een kerstdiner met de partners erbij.

Het betreft een functie voor vier of vijf dagen in de week. Je kunt rekenen op een zelfstandige en dynamische baan en goede samenwerking met collega’s. Wij bieden een marktconform salaris.

Over ons

Armaere Gerechtsdeurwaarders is opgericht door de vier eigenaren. In 2016 zijn wij met ons kantoor in Apeldoorn gestart. Door de kennis van onze medewerkers in te zetten voor advocaten en incassobureaus zijn wij snel gegroeid. In 2018 zijn wij onze tweede vestiging in Den Bosch gestart.

Vanuit onze twee kantoren bedienen wij advocaten en incassobureaus in heel Nederland. Wij zijn een ambitieus kantoor, waar collega’s kennis aan elkaar overdragen en op een prettige manier met elkaar samenwerken.

Wij zijn klantgericht en helpen advocaten en incassobureaus succesvol te zijn.

Solliciteren

Mail je CV en motivatiebrief naar administratie@armaere.nl ter attentie van Ivio Damming.

Vragen? Bel ons!

 

deurwaarder