Vacature toegevoegd/kandidaat gerechtsdeurwaarder

Armaere Gerechtsdeurwaarders
Toegevoegd/kandidaat gerechtsdeurwaarder in de Randstad

Armaere Gerechtsdeurwaarders is een jong, snelgroeiend, dynamisch kantoor met ervaren medewerkers. Armaere Gerechtsdeurwaarders zijn specialisten in executie.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een toegevoegd/kandidaat gerechtsdeurwaarder. Een collega met kennis, inzet en enthousiasme.

Wie zoeken wij

Je hebt de opleiding tot toegevoegd gerechtsdeurwaarder afgerond en bent in het bezit van een rijbewijs. Je bent resultaat- en oplossingsgericht, commercieel ingesteld en in staat complexere zaken te behandelen. Kennis en ervaring met eurodossier/ credit navigator is een pré.

De werkzaamheden

Als toegevoegd/kandidaat gerechtsdeurwaarder bij Armaere Gerechtsdeurwaarders krijg je te maken met alle facetten van het deurwaardersvak. Je houdt je onder meer bezig met het betekenen van exploten (door het hele land) en met het uitvoeren van beslag- en executieopdrachten.

Wat mag je verwachten

Het betreft een functie voor vijf dagen in de week (40 uur). Je kunt rekenen op een zelfstandige en dynamische baan en goede samenwerking met collega’s. Wij bieden een marktconform salaris met emolumenten.

Solliciteren

Mail je CV en motivatiebrief naar Berrie Hoogkamer, e-mailadres b.hoogkamer@armaere.nl